Op sociale media zijn beelden opgedoken waarin te zien is hoe een Nederlands meisje zwaar toegetakeld wordt door een groepje allochtone jongeren. Ze slaan en schoppen het meisje meermaals in haar gezicht terwijl ze op de grond ligt. De politie van Rotterdam, waar de feiten zich afspeelden, is inmiddels op de hoogte van de beelden

De afgelopen weken en maanden doken in België al tal van filmpjes op waarin te zien was hoe Vlaamse tieners in elkaar werden geslagen door groepjes allochtone jongeren. Zo werd in Leuven een onschuldige jongen in elkaar geslagen, werd ook in Sint-Niklaas een 14-jarige jongen slachtoffer van zinloos geweld door allochtonen en werd recent ook in Kortrijk een jongen in elkaar geslagen door een groep allochtone jongeren.

Allochtone kopschoppers in Nederland

Nu krijgt men ook in Nederland te maken met allochtone vechtersbazen en kopschoppers. Op sociale media zijn beelden opgedoken waarin te zien is hoe een jong meisje ernstig mishandeld wordt door een groepje allochtonen. Ze slaan haar, duwen haar op de grond, en slaan en schoppen haar vervolgens verschillende keren tegen het hoofd terwijl ze op de grond ligt. Daarna werd het meisje ook nog bestolen.

Het filmpje werd massaal gedeeld op sociale media en werd inmiddels tienduizenden keren bekeken. De politie van Rotterdam heeft laten weten op de hoogte te zijn van de feiten. “Dit filmpje heeft de aandacht van de Politie en wordt gedeeld met het Basisteam. Bij een eventuele aangifte kan het filmpje gebruikt worden als bewijsmateriaal”, klinkt het.