Drama in Wijnegem. Een agent, Peter P., heeft woensdagnacht zijn vrouw en twee kinderen (9 en 11) omgebracht. Hij trachtte hierna zichzelf om het leven te brengen, en na een opname in het ziekenhuis is hij ook in dit opzet geslaagd: hij overleed aan zijn verwondingen. Dat brengt Het Laatste Nieuws.

Het gezinsdrama vond plaats in café ’t Dorp, aan de Wijnegemse Merksemsebaan. Peters vrouw, Dominique V., baatte deze zaak uit. Er vond een ruzie plaats die escaleerde, waarna Peter P. zijn dienstwapen ging halen. Hij reed hierna naar huis, doodde zijn 9-jarige zoon en 11-jarige dochter alvorens zijn vrouw te vermoorden in café ‘t Dorp. Hierna trachtte hij zelf uit het leven te stappen. Hij overleed later ook aan zijn verwondingen. De politie, het parket en het labo onderzoeken de misdaadscènes.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken
Naar het dieperliggende motief van Peter P. naast de ruzie is het momenteel nog raden. Peter was jarenlang rechercheur bij de lokale politie van Antwerpen. Daar waren echter interne problemen, waarna hij werd overgeplaatst naar de centrale diensten op het hoofdbureau aan de Noorderlaan. De man had nog een kind uit een eerder relatie.
Wie zelf vragen heeft over zelfmoord kan gratis bellen naar de zelfmoordlijn via het nummer 1813. Mailen of chatten is mogelijk op de website zelfmoordlijn1813.be.
ADVERTENTIE