In Luik heeft een man van Pakistaanse origine geprobeerd om een 13-jarig meisje te verkrachten. Dat meldt de federale politie, dat een opsporingsbericht verspreidde voor de man. 

De feiten dateren van 15 januari, maar raakten nu pas bekend nadat de federale politie vandaag een opsporingsbericht verspreidde. In de Luikse wijk Burenville benaderde een buitenlandse man een 13-jarig meisje en probeerde hij haar te verkrachten. Een opmerkzame voorbijganger zag dat gebeuren en probeerde tussen te komen, waarna de buitenlandse man wegvluchtte. De man is nog steeds voortvluchtig.

Pakistaan

Het zou gaan om een man van Pakistaanse origine, die ongeveer 40 jaar oud is. Hij is tussen 1m60 en 1m65 lang, heeft bruine ogen, grijzend haar dat kort geknipt is aan de zijkanten en langer bovenaan, zo staat nog te lezen in het opsporingsbericht. Hij heeft een zilveren ring in zijn neus en een tatoeage van een letter aan de binnenkant van zijn linker pols.

Daarnaast is de federale politie ook op zoek naar de getuige die de verkrachting op het nippertje wist te verhinderen. Hij was ongeveer 30 jaar oud en reed met een grijze wagen.

Herkent u deze persoon of uzelf of hebt u meer informatie, neem dan contact op met de speurders. Dat kan via dit webformulier of op het gratis nummer 0800/30300.

ADVERTENTIE