In Gentbrugge heeft de politie een grootschalige razzia uitgevoerd aan het clublokaal van de motorbende Hells Angels, nabij de P&R aan het viaduct. De politie was massaal aanwezig en zwaar bewapend. Minstens twee bendeleden werden opgepakt. Dat brengt Het Laatste Nieuws.

In Gent heeft de politie een grootschalige inval georganiseerd bij 1%-motorclub Hells Angel. De politie wil weinig of geen informatie kwijt, maar dat het de veiligheidsdiensten mensens was, bleek uit de uitrusting en voorbereiding. Er werden ondere zwaar bewapende agenten ingezet, een helikopter en speciale eenheden (POSA). Er werden zeker twee mannen meegenomen in een politiecombi.

Hells Angels: Minstens 2 leden opgepakt

Omstreeks 22u00 gisterenavond ging de actie van start. De omgeving werd onmiddelijk afgesloten en zwaar bewapende agenten lieten wagens die van de E-17 kwamen onmiddellijk ommekeer maken. Er is nog veel niet gekend, en de politie weigert omstandigheden te communiceren, maar de actie duurde zeker tot half 1 toen twee mannen langs de voordeur in een combi werden geleid. Mogelijk werden echter ook mensen opgepakt langs de achterdeur.

Het Hells Angels-clublokaal in Gentbrugge kwam in 2015 nog in het nieuws naar aanleiding van een schietpartij. Het slachtoffer, dat meermaals werd beschoten, kon de aanval overleven, maar de schutter werd nooit gevonden.

https://sceptr.net/campaigns/doneer/donate/