Een jonge vrouw werd woensdag op klaarlichte dag verkracht in het Astridpark, te Anderlecht. Die informatie werd bevestigd door het Brusselse parket aan Sudinfo, dat echter zoals gebruikelijk bij dit soort zaken weinig extra informatie wilde meegeven. De dader zou evenwel de ex-vriend van het slachtoffer zijn, een Algerijn die in België verbleef met een tijdelijke verblijfsvergunning.

Afgelopen woensdag werd een jonge vrouw verkracht omstreeks 11u15. Dit in het Astridpark te Anderlecht. Sudinfo brengt dat de man die overging tot het misbruik wellicht de ex-vriend van het slachtoffer is. De man, een Algerijn die met een tijdelijke verblijfsvergunning in het land verbleef, is inmiddels opgepakt voor verhoor.

Het parket wenst echter geen extra informatie mee te geven. Het is nog niet bekend of de verblijfsvergunning van de dader op het moment van de misdaad nog geldig was.

Het nieuws komt er kort nadat vorige week een illegale Afghaan werd aangeklaagd wegens het aanranden van jonge meisjes in Brugge. Deze man riskeert 1 jaar cel, maar daagde niet op in de rechtbank.

https://sceptr.net/campaigns/doneer/donate/