Bij een schietpartij in een bowlinghal in de buurt van Los Angeles, Californië, zijn zeker drie doden gevallen en vier gewonden. Dat meldt HLN. De politie van de nabijgelegen kustplaats Torrance heeft de aantallen bevestigd. Aan de tragische gebeurtenis ging volgens lokale media een ruzie vooraf. De plaatselijke politie roept op om vooral weg te blijven. Het is niet duidelijk of de schutter ondertussen gevat is. 

Het drama voltrok zich in Gable House Bowl, een lokale gelegenheid op ongeveer 32 kilometer van Los Angeles waar je kan bowlen, lasergamen en op speelkasten spelen. Rond middernacht ontstond er volgens getuigen een vechtpartij, waarop één van de betrokkenen een vuurwapen bovenhaalde en begon te schieten. Daarbij vielen drie dodelijk slachtoffers. Bovendien raakten vier anderen gewond.

Jesus Perez, de uitbater van de hal, was aanwezig tijdens het hele gebeuren en getuigde: “We renden de bar in en zochten dekking.” Volgens hem klonken er vier geweerschoten. “Eerst was er nog een grote ruzie geweest, daarna vielen de schoten.” Daarna heeft hij zich nog een kwartier lang verscholen, zei hij, alvorens een bewaker hem in veiligheid bracht. “Er was een gevecht en toen hoorden we negen geweerschoten”, stelde een andere man. De andere overlevenden waren zichtbaar aangedaan: vrouwen huilden en schreeuwden, sommige mannen moesten overgeven en men zocht troost bij elkaar.