Tienerpooier Toufik C. uit Antwerpen werd gisteren veroordeeld tot een gevangenisstraf van 37 maanden voor de verkrachting van een 14-jarig meisje. Dat meldt Gazet van Antwerpen. Toufik C. prostitueerde ook tal van andere minderjarige meisjes, velen onder hen zaten in jeugdinstellingen.

De bal ging aan het rollen in februari 2018. Een 14-jarig meisje dat verbleef in de jeugdinstelling van Mol mocht een weekend thuis doorbrengen, maar wilde nadien niet terugkeren naar de instelling. Ze besloot weg te lopen en kwam op die manier terecht bij Toufik C., met wie ze online al contact gehad had. Toufik C. pikte het meisje met plezier op en bracht haar naar zijn woning.

“190 euro per uur”

Vrijwel meteen nadat ze aangekomen waren in de woning van Toufik C. werd het meisje verkracht door hem. In die woning verbleven nog verschillende andere minderjarige meisjes die er rondliepen in lingerie. Bovendien kon het meisje gesprekken afluisteren waarin Toufik C. sprak over “190 euro per uur”. Ze besefte wat er aan de hand was en slaagde erin te ontsnappen.

Het meisje deed vervolgens aangifte bij de politie en toonde het huis waarin ze verkracht was. Toen de politie Toufik C. wilde arresteren, bleek dat de man reeds in voorhechtenis zat voor andere feiten én dat hij reeds veroordeeld was voor meerdere gelijkaardige feiten. Hij weigerde commentaar te geven over de verkrachting en kwam ook niet opdagen op zijn proces.

Toufik C. werd bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van 37 maanden.