Een jongeman belandde deze zaterdag in het ziekenhuis bij een uitzonderlijk zwaar geval van verkeersagressie in de Antwerpse Tentoonstellingswijk. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijk gewond in een gevecht op straat met een Turkse bestuurder. De feiten speelden zich af in de Camille Huysmanslaan. Dat meldt HLN

Het slachtoffer, een 24-jarige Spanjaard woonachtig te Antwerpen, stapte uit zijn wagen toen de andere bestuurder vermoedelijk een lichte verkeersovertreding beging. Daarop stapte die laatste, een 23-jarige Turk, ook uit en verkocht hij de Spanjaard een slag in het gezicht met zijn vuist, waarna het slachtoffer tegen de grond ging. Na die eerste uithaal stopte de dader echter niet en trapte hij het slachtoffer nog verschillende keren tegen het hoofd.

(Lees verder onder de tweet.)

Zelfs na tussenkomst van verschillende getuigen bleef de Turk zijn gang gaan. Het slachtoffer verkeerde toen wellicht al buiten bewustzijn. Hij moest het bekopen met levensgevaarlijke verwondingen en werd na afloop naar het ziekenhuis overgebracht. De dader werd inmiddels al ingerekend door de politie. Net als het slachtoffer is hij een inwoner van de stad Antwerpen. Deze middag verscheen hij reeds voor de onderzoeksrechter, die hem vervolgens liet aanhouden. De precieze aanleiding van dit extreme geval van verkeersagressie wordt nog verder onderzocht.

ADVERTENTIE