In Duitsland is een 15-jarige meisje slachtoffer geworden van ontvoering en verkrachting. Het meisje werd opgesloten en door zes verschillende mannen verkracht. Alle daders zijn afkomstig uit Afghanistan en zijn erkende asielzoekers. Zij beweren dat alles met wederzijdse toestemming gebeurde. Dat meldt de Duitse krant Focus.

De feiten dateren van twee maanden geleden en vonden plaats in de Duitse stad München. De hoofdverdachte, een 17-jarige jongeman, kende het slachtoffer toen al een tijdje. Plots eiste de jongeman seks van het Duitse meisje, dat amper 15 jaar oud is. Het meisje weigerde, verklaarde de Duitse politie, maar daar liet de Afghaan het niet bij.

‘Wederzijdse toestemming’

“Ze werd geïntimideerd en bedreigd waarna het tot geslachtsgemeenschap kwam”, klinkt het. Maar ook toen stopte de nachtmerrie voor het meisje niet, integendeel. De dreigementen bleven doorgaan en ze werd zelfs opgesloten in een woning van één van de daders. Daar moest ze ondergaan hoe nog vijf andere vrienden van de Afghaan, ook allemaal Afghanen, haar om de beurt verkrachtten.

Ze werd tientallen keren verkracht en werd in totaal drie dagen opgesloten. Daarna vertelde ze een vriendin over het seksueel misbruik, zij lichtte de politie in. Enkele dagen later konden vijf Afghanen gearresteerd worden, een zesde dader is vooralsnog spoorloos. De daders wilden tijdens het verhoord niet zeggen, alleen dat alles volgens hen met wederzijdse toestemming gebeurde.