In Gent hebben twee allochtone jongemannen een jonge vrouw aangerand op de tram. De Gentse politie en het parket van Oost-Vlaanderen zijn op zoek naar de daders en verspreidden daarom een opsporingsbericht via het VTM-programma Faroek

De feiten dateren van een zomernacht in 2017 en vonden plaats op de tram in Gent. Een jonge vrouw stapt op en wordt meteen opgemerkt door de twee allochtone mannen die op de tram zitten. Ze proberen de aandacht te trekken van de vrouw, maar zij negeert de mannen.

Daders spoorloos

Plots staat één van hen recht met zijn gsm. Hij stapt richting de vrouw en doet vervolgens alsof hij zijn veter moet binden. Met de camera van zijn gsm probeert hij op die manier onder het rokje van de vrouw te filmen. Wanneer de vrouw even later wil uitstappen, grijpt één van de mannen zijn kans. Hij staat aan de deur en steekt zijn hand onder het rokje van de vrouw wanneer zij hem voorbij wilt stappen.

Het slachtoffer is erg onder de indruk van wat er is gebeurd en doet dezelfde avond nog aangifte van de feiten. De daders zijn vooralsnog spoorloos. Daarom verspreidde de politie een opsporingsbericht via het VTM-programma Faroek.

Wie één van deze mannen herkent, kan altijd terecht op het gratis nummer 0800 30 300 of via mail op opsporingen@police.belgium.eu

Foto: VTM
Foto: VTM
Foto: VTM
Foto: VTM