In Frankrijk is ophef ontstaan over een extreme vechtpartij waarbij één of meerdere bendes betrokken waren. Op de videobeelden is te zien hoe een jonge man zwaar wordt toegetakeld door een Afrikaanse bende met onder meer ijzeren staven, hockeysticks en petanqueballen. Het is al langer onrustig in de buurt, met zelfs schietpartijen tot gevolg. Dat meldt Le Parisien.

Enkele uren voor de vechtpartij vond nog een schietpartij plaats in de buurt. Daarbij werden twee jonge mannen van respectievelijk 16 en 18 jaar neergeschoten. De afgelopen dagen kwam het ook al verschillende keren tot opstootjes en vechtpartijen in de buurt, een voorstad van Parijs. Mogelijk gaat het om rivaliserende straatbendes die er een oorlog uitvechten.

Hockeysticks, ijzeren staven,…

Woensdagavond vond opnieuw een extreme vechtpartij plaats in de Parijse voorstad. Een getuige filmde alles en de videobeelden worden nu veelvuldig gedeeld op sociale media. Op die videobeelden is te zien hoe een jonge man zich probeert te verstoppen onder een auto. De Afrikaanse bende trekt de man onder de auto uit en begint op hem in te slaan.

Ze geven de man tientallen slagen met verschillende wapens zoals hockeysticks, ijzeren staven, stokken en petanqueballen. Het slachtoffer probeert vervolgens op te staan, maar wordt opnieuw aangevallen en zakt in mekaar. Uiteindelijk nam de bende de benen en werd het slachtoffer zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Drie verdachten van 14, 16 en 20 jaar konden inmiddels gearresteerd worden. Zij zijn in voorlopige hechtenis geplaatst.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

ADVERTENTIE