Jair Bolsonaro, de rechtse Braziliaanse presidentskandidaat die ook weleens met Donald Trump vergeleken wordt, werd donderdagavond in zijn buik gestoken terwijl hij campagne voerde.

De rechtse Braziliaanse presidentskandidaat Jair Bolsonaro werd donderdagavond in zijn buik gestoken terwijl hij campagne voerde. Volgens zijn zoon Eduardo was de wonde “slechts oppervlakkig”. Bolsonaro zou nu in het ziekenhuis aan het herstellen zijn.

(Lees verder onder de tweet.)

Braziliaanse Trump

Er werden ook beelden van de steekpartij op televisie uitgezonden. “De informatie die ik heb is voorlopig en in dit soort situaties is er altijd veel ongegrond nieuws”, tweette Eduardo Bolsonaro.Jair Bolsonaro werd neergestoken tijdens een evenement maar hij is niet in levensgevaar.  Ik vraag u om voor hem te bidden.”

Bolsonaro wordt qua stijl en inhoud weleens met de Amerikaanse president Donald Trump vergeleken. Hij staat momenteel op de tweede plaats in de opiniepeilingen.