In Blankenberge zijn twee Poolse truckers neergestoken door illegalen. Volgens Focus WTV werden de Polen eerst bekogeld met stenen en kregen ze nadien meerdere messteken.

De feiten gebeurden langs de A. Ruzettelaan in Blankenberge aan Camping Dallas. Daar werden twee Poolse truckers woensdagnacht aangevallen door drie illegalen. Het duo zag hoe ze probeerden om de oplegger van hun vrachtwagen te openen. het drietal vluchtte aanvankelijk weg, maar begon daarna stenen te gooien richting de Polen.

Toen de truckers zich probeerden te verdedigen, werden ze aangevallen met messen. Ze kregen verschillende messteken in het gezicht en in hun lichaam. Een van de twee werd zwaargewond afgevoerd maar is buiten levensgevaar, de andere mocht het ziekenhuis al verlaten. De politie roept iedereen op om in dergelijke gevallen meteen de hulpdiensten te bellen en zelf niets te ondernemen.