“’s Avonds gaan joggen is voor ons de gevaarlijkste sport geworden”, stellen de vrouwen in een videoboodschap. “Jullie weigeren onze grenzen te beveiligen, jullie weigeren te controleren wie ons land binnenkomt, jullie weigeren criminelen te deporteren”, klinkt het. Jullie hebben ons in de steek gelaten en opgeofferd.”

De naam van het initiatief, #120DB, komt van 120 decibel. Dat is het volume van een alarmknop die sommige vrouwen meedragen in hun handtas als bescherming. “120 decibel is het volume van een alarmknop in de handtas. #120DB is de echte #metoo“, klinkt het. “We hebben lang genoeg gezwegen. Nu start ons verzet. We voelen ons niet op ons gemak omdat jullie ons niet beschermen.”

De vrouwen voelen zich naar eigen zeggen bijna nergens meer veilig. “De daders kunnen overal opduiken: als we joggen in het park, ’s avonds terugkeren van het werk of op de bus staan te wachten”, klinkt het in het filmpje. “Pepperspray en een alarmknop in de handtas behoren nu al tot de standaard uitrusting van Europese vrouwen. ’s Avonds gaan joggen is voor ons de gevaarlijkste sport geworden.”

“Jullie hebben ons in de steek gelaten en opgeofferd”

Ze richten zich daarbij tot de Europese beleidsmakers, die volgens de vrouwen verantwoordelijk zijn voor het talrijke geweld van migranten jegens vrouwen. “Jullie weigeren onze grenzen te beveiligen, jullie weigeren te controleren wie ons land binnenkomt, jullie weigeren criminelen te deporteren”, zo stellen de vrouwen. “Jullie laten ons liever sterven dan jullie fouten toe te geven.”

(Lees verder onder de video.)

“Door jullie immigratiepolitiek zijn jongemannen uit archaïsche samenlevingen binnenkort in de meerderheid. Jullie wisten dat en jullie zijn daarmee akkoord gegaan. Jullie hebben ons in de steek gelaten en opgeofferd. Jullie prediken feminisme, maar jullie zijn de echte vijand van de vrouwen”, klinkt het. “Dat laten we niet langer toe: we organiseren ons en zullen terugslaan.”

De vrouwen roepen andere vrouwen op om slechte ervaringen met migranten te delen onder de hashtag #120DB, en mee in actie te komen. “Wij zullen naar die plekken gaan waar meisjes vermoord werden omwille van jullie politiek. We zullen jullie in de hoek drijven en tot verantwoording roepen.” Volgens Facebook een oproep tot geweld, waardoor de video op veel plaatsen ondertussen verwijderd is.

15 REACTIES

  1. Of de politici bewust risico’s namen tegenover vrouwen, toen ze een mannenoverschot met teveel testosteron en dito moraal importeerden durf ik te betwijfelen. Het enige waar ze aan dachten was: meer stemmen voor links, globalisering voor de banksters, en hogere huurprijzen voor de huisjesmelkers, en lagere lonen voor de onderaannemers. Aan gevaarvoor vrouwen en culturele factoren denken die “kerels” niet, dat brengt geen geld op. Ik hoop dat het stemmen kost aan links én onverantwoordelijk rechts. Dan zouden ze wel luisteren denk ik.

  2. Volgens Facebook een oproep tot geweld, waardoor de video op veel plaatsen ondertussen
    verwijderd is.(Texto). Zijn jullie bang voor de waarheid of gaan we terug naar de tijd waar “verkrachting” altijd de schuld van de vrouw was. Dit is trouwens wat de nieuwkomers willen. Iedereen in boerka want de vrouwen zijn de oorzaak van dit alles. Autochtonen schofferen, geen probleem. Migranten schofferen,groot probleem. Zal wel weer onder de noemer racisme staan. Mag wel niet anoniem gebeuren, iedereen heeft het recht om zich te verdedigen en weerleggen
    moet kunnen als het niet klopt. Iedereen weet dat het schering en inslag is en weinigen doen er iets aan. Het wordt gewoon onder de mat geveegd om polarisatie te vermijden. Hopelijk kan dit verder gaan en gaat dit niet in de doofpot.

  3. Volgens het Kalergi-plan moet in Europa een nieuw mensenras gecreëerd worden door rassenvermenging met import uit Afrika en Azië. Die import is voor 99% mannelijk en grotendeels islamitisch. Aangezien een moslim in zijn land 4 vrouwen mag “bezitten” en aangezien er (ongeveer) even veel mannen als vrouwen zijn, betekent dit dat 3 moslims “op hun kin mogen kloppen”. Dit staat haaks op de bedoeling waarom de “nieuwkomers” hier worden geïmporteerd: voortplanting. Het is dan ook normaal dat die 3 gefrustreerde moslims zich hier mateloos voortplanten met wat ze in handen krijgen: westerse vrouwen. Dit is het logische gevolg van het Kalergi-plan dat door de EU-elite aangehangen wordt. Conclusie: de EU-elite (Vrhstdt, Juncker, De Gucht e.a.) is de hoofdverantwoordelijke voor de verkrachtingen.

  4. Zoals ze zelf al aanhalen , de echte” #metoo” . Serieus geweld en aanrandingen tegenover vrouwen i.t.t. de meeste opgeblazen sensatiezoekende verhalen van het #metoo circus , gefaciliteerd door de mainstream-media . Wie er al een tijdje alternatieve nieuwssites op naslaat is bekend met die aanrandingen van crimigranten . Dat wordt uiteraard doodgezwegen door onze politici en reguliere media om de bevolking niet ongerust te maken. Wat echter nog schandaliger is , is dat Facebook een gedrocht als het #metoo circus mede faciliteert , maar wanneer er vrouwen echt en alledaags geweld aankaarten , zij gewoonweg van dit medium geband worden.

  5. Dat de dames 100% gelijk HEBBEN staat buiten kijf , maar of ze nu ook nog gelijk KRIJGEN dat is een ander paar mouwen . Als de privemilitie van onze politieke en andere ratten ook maar een enkele vrouw betrapt met pepperspray dan zal ze het geweten hebben . Pepperspray is tot nader orde nog steeds verboden en als wij derderangs belgen de wet overtreden…..daar hoeft echt geen tekening bij . Denk maar aan dat vrouwtje van een flink stuk in de tachtig dat een aantal jaren betrapt werd op eendjes voeren (ook verboden) . Het arme mensje werd door een twintigtal wetsdienaars hardhandig overmeesterd , in een wurggreep gehouden tot ze aan handen en voeten geboeid was en dan onder begeleiding van een tiental overvalwagens met zwaailichten enn loeiende sirenes weggevoerd . Nooit meer iets van het arme mens gehoord . Dus dames opgelet want als het echt nodig is durven onze jongens flink uit de hoek te komen (rekening houdend met wie hun tegenstanders zijn natuurlijk). Misschien toch maar beter de lievelingen van de linkse rattenclub hun gang laten gaan en je laten behandelen (en vooral bepotelen) door dat vreemd gespuis , dat is per slot van rekening wat onze gezagshebbers (?) zo graag willen .