De vrouw van Donald Trump Jr., de oudste zoon van de Amerikaanse president, werd in New York naar het ziekenhuis gebracht nadat ze een envelop opende met een onbekend witte poeder. De brief was geadresseerd aan Donald Trump Jr. en verstuurd naar het appartement van het koppel in Manhattan, een wijk in New York. De politie stelt dat het poeder ongevaarlijk is.

De vrouw van Donald Trump Jr., de oudste zoon van de Amerikaanse president Donald Trump (Rep.), werd in New York naar het ziekenhuis gebracht nadat ze een envelop met poeder opende.

Trump Juniors vrouw, Vanessa Kay Haydon, werd samen met twee andere personen ter plaatste ontsmet door de brandweer vooraleer ze naar het dichtstbijzijnde hospitaal gebracht werden voor verder onderzoek. Volgens de eerste berichtgeving zou iedereen ongedeerd zijn. De politie en de geheime dienst onderzoeken de zaak. Het poeder zou onschadelijk zijn.

Nog vorige maand was er op het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) te Brussel een antraxalarm. Er werd ook toen een envelop gevonden met een wit poeder. De envelop, afgestempeld in Gent, bevatte tevens een kogel en had het opschrift: “Innige deelneming”. Ook hier bleek later dat het om een vals alarm ging.

https://sceptr.net/campaigns/doneer/donate/

1 REACTIE

Comments are closed.