Ongeveer 40% van de verkrachtingszaken in Italië wordt gepleegd door een migrant. Een sterke oververtegenwoordiging aangezien migranten er zo’n 8% van de populatie uitmaken. De Italianen staan steeds kritischer tegenover migratie, met een sterke groei aan populariteit van rechtse partijen tot gevolg.

Sinds de explosie van de vluchtelingencrisis in 2015 dragen Italië en Griekenland de grootste last van de migratiestroom vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In nog geen 4 jaar tijd kwamen meer dan 600.000 migranten, voornamelijk Afrikanen, Italië binnen. De grote schokgolf aan criminaliteit dat dat met zich meegebracht heeft en de sterke oververtegenwoordiging van migranten in criminaliteitsstatistieken, hebben ervoor gezorgd dat de Italianen steeds kritischer tegenover migratie staan.

“Toestroom van migranten heeft grote gevolgen”

Verkrachtingszaken waarbij één of meer migranten de dader zijn, domineren in Italië de voorpagina’s van de kranten. Vorige week werd een Italiaans meisje in stukken gesneden terug gevonden. Een Nigeriaanse migrant werd gearresteerd. Twee weken geleden werd een Poolse toeriste slachtoffer van een groepsverkrachting. De daders: Een Congolees, twee minderjarige Marokkanen en een minderjarige Nigeriaan. Een maand geleden probeerde een Somaliër een vrouw te verkrachten tijdens haar bevalling.

https://twitter.com/SCEPTR_online/status/948521861633249281

Bij ongeveer 40% van het totale aantal verkrachtingen in Italië zou een vluchteling of migrant de dader zijn. Een sterke oververtegenwoordiging bij de inachtname van het feit dat migranten en vluchtelingen zo’n 8% van de populatie uitmaken. Vijf jaar geleden vond 26% van de Italianen dat migranten een bedreiging waren voor hun veiligheid. Vorige maand was dat 40%, nu al 46%. Meer en meer Italianen staan kritischer tegenover migratie, waardoor rechtse partijen er sterk aan populariteit winnen.

Volgende maand vinden er parlementsverkiezingen plaats in Italië. Verwacht wordt dat rechtse partijen er als overwinnaar uit de bus zullen komen. Drie rechtse partijen zullen er samen naar de kiezer trekken en pleiten voor een veel strengere migratiepolitiek. “De toestroom van migranten heeft grote gevolgen”, klinkt het bij Deborah Bergamini van Forza Italia, zusterpartij van CD&V. “Er zijn er te veel. Ik zal een groot aantal terug naar huis sturen”, klinkt het bij Legia Nord, zusterpartij van Vlaams Belang.

24 REACTIES

 1. Wanneer er één blanke een migrant doodschiet zoals afgelopen week wordt dit breed uitgesmeerd in de leftstream media , wanneer landen zoals Italië , Zweden , Duitsland geteisterd worden door massale verkrachtingen door crimigranten dan zwijgen deze media in alle talen. Het verbaast mij echt dat de burgers in die landen niet méér het recht in eigen handen nemen als je de straffeloosheid ziet waarmee dit gepaard gaat. Burgers moeten dit inderdaad niet zelf oplossen ,al kan ik het goed begrijpen . Justitie en de politiek moeten zeer zwaar straffen ,maar dat is nu net het probleem . De burger dankt u voor deze ongelooflijk fantastische culturele verrijking die verspreid wordt door deze rotzakken !

  • Je zou eens de politieke oriëntatie moeten zien van veel van die docenten in de journalistiek opleidingen. Het zijn meestal een bende linkse zakken.
   Ze zijn dan meestal nog niet professioneel genoeg om hun politieke mening voor zichzelf te houden. Wat kan je dan verwachten.
   Dit sla ik hier niet zo maar uit mijn mouw. Dit komt van een student journalistiek.

   • Niet enkel DAAR. Hoeveel LINKSologen verkleden zich als “socioloog”, “politicoloog” en de allerergsten als “antropoloog” om hun PoCo-ideologie als “wetenschap”(sic) te verpakken en te versjacheren als “duiding”(sic) op de PoCo-Propaganda-Vogelenmarkt ? Maar terwijl wel gretig slobberend uit de Staatsruif, nolens volens gevuld met belastingsgeld van mensen die WEL Economisch Productief bijdragen tot het bakken van de BNP-koek, waar LINKSologen mee van snoepen. “Menswetenschappen” zijn in feiten volkomen OVERBODIGE pseudo-“wetenschappen”, verduft stinkend naar ideologische uitwerpselen van mei-68-fossielen, geëxposeerd in bokalen “sterk water” te Bokrijk.

  • Dit artikel werd door mij intussen in 24 linkse mailboxen gebust.

   Doe mee!
   Stuur dit artikel naar alle POLICORs die u kent. Toon hen de gevolgen van hun beleid. Eis dat ze hun beleid bijsturen. Eis dat ze zich uitspreken tegen open grenzen.

   Zoek mailadressen van linkse journalisten en eis publicatie van dit soort berichten.
   RETWEET!
   RESIST!

 2. Dat ligt in de lijn der verwachtingen. Volgens het Kalergi-plan, bij ons gesteund door o.a. Vrhfstdt, komen die Afrikanen en Aziaten naar hier om Europa te “herbevolken”. En dus doen ze copuleren ze er maar op los volgens hun “cultuur”, op een achterlijke moslimse manier, en zonder rekening te houden met de slachtoffers, die niet enkel vrouw zijn maar bovendien blank en “ongelovig. De grote fout ligt bij de blanke mannen die dit gedogen, zonder echt weerwerk te bieden aan deze Afrikaanse en Arabische indringers. Als dan een blanke man die het spelletje beu is enkele negers afknalt, huilen de Gutmenschen unisono. In die strijd winnen altijd de meest sterken het van de zwakkelingen. En helaas is ons ras te braaf geworden.

  • Inderdaad. In de klassieke oudheid (en erna) zijn er heel veel voorbeelden te vinden van volkeren die in een sterke positie zaten. Maar ze begonnen op hun lauweren te zitten. Van’t mooi leven te genieten en vergaten waardoor ze sterk waren geworden. Toen kwam er in inval van een stam barbaren. Die namen alles over. Een paar generaties verder waren die

   ook te goed gewend geraakt aan het mooie leven. Toen kwam de volgende stam barbaren. Die namen op hun beurt de boel over.. enz…
   Velen denken dat ze nu in een andere tijd leven. Maar dat dachten ze 100 jaar geleden ook. 200 jaar geleden ook. 500 geleden ook. 2000 jaar geleden ook.

   Maar de geschiedenis leert ons dat ze rijmt. Bepaalde scenario’s die zich al honderden keren hebben afgespeeld, spelen zich opnieuw af. Toch verwacht men een ander einde.

   Einstein zei ooit dat iemand die steeds hetzelfde experiment uitvoert en een ander resultaat verwacht de definitie is van een idioot.

   Het is daarom misschien niet toevallig dat men bij de grootste tegenstanders van ongecontroleerde migratie geschiedkundigen vind. Zie Bart De Wever, de overleden Marie-Rose Morel,…

   • Gedeeltelijk akkoord. Maar mannen worden geacht het sterke geslacht te zijn, die zich niet als mietjes opzij moeten laten drukken door de feministische, holebi en translobby’s. Echte vrouwen hebben graag echte mannen. Mannen die hun beschermende rol laten varen uit politieke correctheid noem ik “sloefen”.

   • Rion Gor, als man moet ik zeggen dat vrouwen laten zich soms sneller laten initmideren door mensen die “the Moral High ground” innemen. Maar dat komt omdat die misleidende figuren nog steeds de Main stream media beheersen. Als het erop aankomt zullen vrouwen, hun familie, de mannen waar ze van houden en hun kinderen te verdedigen en zullen ze vechten als leeuwinnen. Het komt erop aan de demonisering van patriotistische standpunten tegen te gaan. Dan zullen we zien. Nu is het zo dat het “third wave” feminisme zegt op te komen voor de vrouwen, maar meer en meer vrouwen keren zich daarvan af.
    Door standpunten als de uwe, Rion Gor, zullen de vrouwen zich afkeren van het idiologische debat, en komen we geen stap verder.

 3. Sinds de explosie van de vluchtelingencrisis in 2015 dragen Italië en Griekenland de grootste last van de migratiestroom vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In nog geen 4 jaar tijd kwamen meer dan 600.000 migranten, voornamelijk Afrikanen, Italië binnen. De grote schokgolf aan criminaliteit dat dat met zich meegebracht heeft en de sterke oververtegenwoordiging van migranten in criminaliteitsstatistieken, (texto)

  Helaas niets nieuws onder de zon. De heren Mouvrier (anthropoloog, professor te Parijs) en Tarde (jurist en socioloog) verklaarden al, dat voor hen criminaliteit geen anthropologisch, maar een sociaal verschijnsel was. Deze auteurs hebben de theorie van het milieu gepreciseerd, waarop de link werd gelegd met o.m., het gemis aan beschaving: het zijn de achterlijkste landen die hoogste cijfers der agressieve misdadigheid vertonen. Einde citaat.

 4. Die illegalen, die van obediëntie veelal moslim zijn, kunnen volgens hun achterlijke ideologie niet van “verkrachting” beschuldigd worden als ze de vrouwen van de “kruisvaarders” laten genieten van hun vitale sappen. Want een ongelovige tot seks dwingen, vrouw of man, is geen wandaad maar een daad van jihadisme. En een schaap of geit penetreren is zelfs geen dagelijkse zonde, voor zover men het dier niet zelf opeet maar aan een ongelovige verkoopt, want Allah is groot en vergevingsgezind.

 5. Nog een voorbeeld van pure linkse repressie. Nu voelen ze zich goed maar ze zullen wel afgebeeld staan in de toekomstige geschiedenisboeken als de grootste lafaards in de geschiedenis van Europa.

  Verkrachtingen gedogen puur om geen stemmen te verliezen is misdadig, die kunnen mee met Mark Dutroux.