Rapper Convex Kafka heeft op Twitter opgeroepen op Thierry Baudet (FvD) ‘uit te schakelen’. Daarbij roept hij de hulp in van niemand minder dan Volkert van der Graaf, die in 2002 Pim Fortuyn vermoordde. Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft? #BaudetIsRacist”, klinkt het. We moeten hem zo snel mogelijk UITSCHAKELEN nu het nog kan!”

De rapper, wiens echte naam Bouke van de Vrugt is, is geen onbesproken figuur. In het verleden liet hij zich al meermaals opmerken door bijzonder controversiële uitspraken en doodsbedreigingen aan het adres van politici. Zo wenste hij Geert Wilders (PVV) “500 stenen op zijn smoel” toe en stelde hij ooit dat hij ‘liever de PVV- en FvD-aanhang de gaskamers in ziet lopen’.

“UITSCHAKELEN”

Dit keer had de rapper het dus gemunt op Thierry Baudet (FvD), wiens partij aan een flinke opmars bezig is in Nederland. Bij de laatste verkiezingen haalde FvD 2 zetels binnen. Nu schommelt de partij in de peilingen rond de 15 zetels. Het succes van Baudet en FvD gaat niet onopgemerkt voorbij. In het recente verleden werd Baudet al meermaals slachtoffer van vandalisme en geweld door linkse activisten. Zijn huis werd al meermaals beklad en FvD-partijleden werden vorige week nog aangevallen.

Die acties volstaan echter niet voor rapper Convex Kafka, in het echte leven Bouke van de Vrugt. Die wil Thierry Baudet liever dood zien en roept Volkert van der Graaf, die in 2002 de rechtse politicus Pim Fortuyn vermoordde, op om Baudet te ‘uit te schakelen’. “Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft? #BaudetIsRacist”, klonk het in de tweet.

https://twitter.com/ConvexKafka/status/961001296445825025

Toen mensen hem erop wezen dat dergelijke boodschappen strafbaar zijn, verwijderde de rapper zijn tweet over Volkert, maar veranderde hij niet van mening. “Die Volkert tweet verwijderd. Die was niet tof, eerlijk. Excuus”, schrijft hij op Twitter. “Maar de rest is niks mis mee!”, gevolgd door #uitschakelen en #verbaal. “Zoals ik gister al zei: Baudet is een eng mannetje en een gevaar voor deze maatschappij als hij macht zou krijgen. We moeten hem zo snel mogelijk UITSCHAKELEN nu het nog kan!”, klonk het nog.

4 REACTIES

 1. Rapper Convex Kafka heeft op Twitter opgeroepen op Thierry Baudet (FvD) t vermoorden.(texto).

  Thierry Baudet is een autochtoon en blank. Dus worden haatoproepen gedoogd door de politiek correcten.

 2. Was ook al zo bij Pim, Hoe noemde dat ventje ook weer… Iets met Van Dam (Links klein politiekerke met een grote smoel). Dit is een linkse marginaal die men op zijn verantwoordelijkheid moet plaatsen en wijzen op de eventuele gevolgen en consequenties. En wie niet horen wil, moet voelen. Kennen meestal alleen de taal van geweld. En haat prediken is acceptabel zolang het
  doel maar niet de islam, moslims en terroristen zijn, maar de slachtoffers ervan.

 3. Als vrouwen in Duitsland de ” #120DB ”
  Oprichten om het alledaags geweld en intimidatie van crimigranten aan te klagen en oplossingen daarvoor vraagt aan de politiek , dan worden zij onmiddellijk geband van Facebook en Twitter . Waar zijn deze mediums nu met hun eenrichtingscensuur !
  Ah ja , het is ten opzichte van een blanke , dan is het ok.

Comments are closed.