Deze middag zou een man vanuit een auto op verschillende voetgangers hebben gevuurd in Macerata (Italië). Hierbij zouden volgens de Italiaanse media zeven gewonden zijn gevallen. Volgens de eerste berichten zouden vooral Afrikaanse migranten het slachtoffer zijn

De politie is vooralsnog op zoek naar de daders en vraagt de inwoners van Macerata om binnen te blijven. Verder bevestigde politie ook dat migranten het doelwit van de aanval waren.

Lugubere voorgeschiedenis

Eerder deze week werd de buurt opgeschrikt door een lugubere ontdekking. Zo werden er twee reiskoffers gevonden met daarin de lichaamsdelen van een achttienjarig meisje. De hoofdverdachte van het onderzoek is een Nigeriaanse man.

Later meer. 

8 REACTIES

  1. Het politiek correcte linkse dwangdenken heeft decennialang een problematische relatie tot de waarheid gehad. Voor hen is die waarheid ondergeschikt aan hun maatschappelijke utopieën. Nog niet zo lang geleden was dat het communistische arbeidersparadijs, vandaag is dat open grenzen en de superdiverse multiculturele samenleving. Natuurlijk kan wat hier gebeurd niet worden goed gepraat maar als men de samenleving decennialang extreemlinks onderdrukt, is een extreemrechtse tegenreactie te verwachten.

  2. Wanneer de Regering autochtonen BLIJFT provoceren door massaal Afrikaanse negers te importeren, kan het gebeuren dat de “toerenteller” van één of andere door de Overheid moe gepeste autochtoon in de “rode zone” terecht komt van pure coleire en dat zo de wet flagrant overtreden wordt…