De Israëlische journalist Zvi Jecheskeli vermomde zich als strenggelovige moslim om zo als ‘vluchteling’ moslimgemeenschappen in Duitsland te infiltreren. Met een vals paspoort wist hij een voorlopige verblijfsvergunning te bemachtigen. Bovendien kreeg hij van Duitse ambtenaren allerlei tips om zijn denkbeeldige familie te laten overkomen en de wet te omzeilen. Hij nam ook contact op met de Moslimbroederschap en stelde vast dat vele moslimmigranten simpelweg geen zin hebben in integratie.

Als sheikh Khaled Abu Salaam, of ‘Abu Hamza’, nam de Israëli voor het eerst contact op met de Syrische gemeenschap in Istanboel, waar hij via bemiddeling aan een Syrisch paspoort is gekomen. Het paspoort was niet “niet voor hemzelf”, maar voor een denkbeeldige vriend die absoluut naar Europa wilde gaan. Het paspoort kostte om en bij de 1.250 dollar en werd hem overhandigd in een café in het vluchtelingendistrict van Istanboel.

“Een vals paspoort is genoeg voor een hele familie”

Enkele dagen later verscheen hij in een opvangcentrum voor vluchtelingen in Berlijn, waar hij een maatschappelijk werker ontmoette met wortels in de Gazastrook die tientallen jaren geleden naar Duitsland was gekomen. Volgens de reportage sympathiseerde die al snel met de nieuwkomer. Het duurde slechts enkele uren voordat de maatschappelijk werker hem een voorlopige verblijfsvergunning – met inbegrip van het recht op een uitkering – gaf. “Met de hulp van Allah start je hier een nieuw islamitisch leven”, luidde het.

De ambtenaar heeft de vermeende vluchteling ook veel “advies gegeven over hoe de autoriteiten te slim af te zijn”. Op de vraag hoe hij zijn Syrische vrouw en kinderen zou kunnen laten overbrengen, antwoordde de maatschappelijk werker dat dit voor de eerste paar jaar juridisch onmogelijk is. “Maar”, klonk het. “Breng haar nu over zee.” Er werd ook allerlei informatie over migratieroutes en tal van trucs over de periode na de aankomst gegeven. “Een vervalst paspoort blijkt genoeg te zijn voor een hele familie”, concludeert Jecheskeli.

Moslimbroederschap

Vervolgens nam de journalist contact op met de Moslimbroederschap, onder het voorwendsel dat hij geld wilde investeren in het maatschappelijke netwerk van de islamisten. Jecheskeli stelt vanaf dat ogenblik vast dat de meeste islamitische migranten geen zin in integratie hebben, maar dat zij zichzelf op lange termijn eerder zien als een nieuwe klasse in de maatschappij met medezeggenschap.

“Op de lange termijn willen ze Duitsland veranderen”, zegt Jecheskeli. Hij verwijst daarbij naar Yusuf al-Qaradawi, een van de meest invloedrijke ideologen van de moslimbroeders. Volgens al-Qaradawi hoeft Europa niet met geweld veroverd te worden, maar via een demografisch overgewicht en de infiltratie van het onderwijs en de politiek.

“Niemand in Europa begrijpt wat politieke islam voor Europa betekent”, aldus Jecheskeli. Hij wilde naar eigen zeggen als niet-Europeaan het gevaar van de islam voor Europa aantonen. Volgens de journalist was dat voor hem gemakkelijker om te doen dan de Europeanen. “Ik ben niet gebonden aan de politieke correctheid en ik kan openlijk de waarheid spreken“, aldus de journalist.

5 REACTIES

 1. De islam zal voor de derde keer naar Europa terugkomen nadat hij tweemaal werd verdreven (…) Verovering door Dawa (missionering), dat is waar ze op hopen. We zullen Europa veroveren ! Niet door het zwaard, maar door onze Dawa!”. Dawa is een brede, wereldwijde praktijk, die door islamisten wordt ingezet om een heel mechanisme in gang te zetten – met als doel de invoering van het islamitisch recht (de sharia). De ‘jihad’, die mensen al langer kennen van IS en aanslagen in het westen, is binnen die praktijk slechts een ultiem, laatste middel. En de jihad van de missionering gaat voort door het bouwen van nieuwe moskeeën (in de tijd van Mohammed waren het Kazernes waaruit ze gingen veroveren). Omgekeerd kunnen christen geen kerken bouwen in moslimlanden. Dit heeft weinig met godsdienst te maken en het is een ideologie (sharia) waar u nooit wilt in leven. Niet uitleggen aan onze kinderen waar “Sharia” voor staat is pas “schuldig verzuim” samen met het faciliteren van de “Dawa”.

 2. Yusuf El-Qaradawi is lang het paradepaardje geweest van het globlistische Journaille, omdat hij zich in een omvangrijke fatwa verzet heeft tegen de geweldadige Jihad. De Westerse koefar is inderdaad nog te sterk om hem met de wapens te verslaan, Via dawah, migratie, de baarmoederpolitiek en he gebruik maken van de onozelheid en naïviteit van he Westen is inderdaad sneller een islamisering van het Westen te bewerkstelligen. De nuttige idioten van de westerse politiek en de pers zijn een ramp voor het westen en kunnen de ondergang van het vrije woord, het humanisme en de Weserse samenleving betekenen.

 3. En toch blijft Merkel en de andere politicanaille doof en blind.
  Over een paar jaar kunnen we zingen zoals de Ieren:
  “And it’s down in Borgerhout is where I long to be
  Lying in the dark with a provo company
  A comrade on me left and another one on me right
  A clip of ammunition for me little Armalite”
  PS – AR18 – geen AR15!

  • Onze politici zijn niet doof en blind maar werken actief mee aan de zgn. Coudenhove-Kalergi doctrine om Europa te destabiliseren. Zie het verslag van het Europees Parlement op het internet : RR/780365NL.doc. Het is rein volksverraad, niets meer of niets minder!

 4. dit weet zelfs de meest simpele inwoner van elke europese grootstad, waaruit blijkt dat de politici hun medewerking verlenen aan deze demografische verovering. volgens mij is er veel geld mee gemoeid , want ze doen dit niet tot meerdere eer en glorie van allah. omwille van de smeer likt men de moslim zijn ………

Comments are closed.