De klacht die Groen indiende tegen het Antwerpse stadsbestuur werd unaniem verworpen door het Antwerpse integriteitsbureau. Door de aanwezigheid van N-VA-burgemeester Bart De Wever (en verschillende schepenen) op het verjaardagsfeest van bouwpromotor Erik Van der Paal was er volgens de partij immers een schijn van belangenvermenging opgewekt. 

https://sceptr.net/campaigns/doneer/donate/
 • Stapper

  Nog zo’n paar klanchten en BDW haalt de absolute meerderheid in A’pen.

  • Pmm Claes

   … klachten …

   • Victor

    2 keer goet gecorigeert, ik hat hed anters ook nied begnepen.

   • Paul Cock

    Schoolmeester geweest Pnm Claes en Victor?

   • Pmm Claes

    Pmm – En ja.

   • Victor

    Nee, Paul ik niet maar het stoort mij die muggenzifterij van die verbeteringen. Normaal zou je dat toch moeten begrepen hebben gezien mijn reactie naar Pmm Claes toe.

   • Pmm Claes

    Dit is geen muggenzifterij. Dit is respect voor taal.

   • Paul Cock

    Victor Ik heb problemen met het onthouden van woordbeelden, Ik heb er al mijn hele leven last van. Ik heb het dus niet zo erg op mensen, die de vorm verkiezen boven de inhoud. Ik zit nu in problemen, mijn spellingsprogramma staat op Engels (de taal die ik meest gebruik). Dus spelfouten bij mijin posts staan er aan te komen, en dan zullen scherpslijpers, als Pim Claes klaar staan. Werkelijk, Pim Claes, er bestaan mensen als ik, “die er niets kunnen aan doen, omdat ze zo geboren zijn”, dat heeft weinig met respect voor de taal van doen.

   • Stapper

    Bednakt, ik heef het vrbetert ;-).

   • Dirk Julius Vandessel

    Gij ebd secker leeereb spellllllllen ien de Haegschool van Couscousville ?

   • Stapper

    Nee, Luluaburg ;-).

 • Pmm Claes

  Spijtig.

 • filips bossuyt

  En zo is Samen te kakken gezet. (en zeker wel verdient)

  • Pmm Claes

   … verdiend

   • filips bossuyt

    inderdaad, er moet toch een taal purist tussen zitten. We schrijven teveel fouten.

 • Dirk Julius Vandessel

  Cola “Zero partijdigheid” ! Ik zal eens een politiek-correct truk demonsteren, zie zo. Kijk eens “onder de tafel”. Niks te zien hé tenzij een propere vloer. “Hokus Pokus Pats” met een ferme klop op de tafel, met open hand, amaai ! Kijk nu eens “onder de tafel”. Wat vindt ge van die dikke enveloppe die ik daar gegoocheld heb ? Ik kan ook een wit konijn uit mijn hoed goochelen, een vrouw in een kist steken een “doorzagen”, een km aaneengeknoopt zakdoeken uit mijn binnenzak halen, een duif vanachter een zakdoek goochelen etc…. Maar zo’n dik gevulde enveloppe door de tafel slaan heb ik al aan meerdere immo-haaien aangeleerd tot jolijt van sommige ambtenarij en sommige PoCo-politci die er telkens weer “hoho”, “haha” , “amaai da’s straf” en “joepie” bij roepen met uitgestoken handen, heu ….uitgestoken van beate bewonderende verwondering uiteraard. Dat niemand ter zake enig waanidee zou koesteren, dit om alle eventuele vooroordelen of misverstanden te voorkomen en dus te vermijden.

  • filips bossuyt

   Wat een gezever man.

   • Pmm Claes

    Inderdaad.

   • Dirk Julius Vandessel

    Ga gerust mee met die Fluppe Hetbosuit een “IMMO-Cola-Zero” drinken, Bart D.W. uit A. trakteert…

   • Dirk Julius Vandessel

    Drink gerust ook een IMMO-Cola-Zero in restaurant “De Stoof”