Middelkerke: Politie houdt wagen tegen, vindt onthoofd lijk

1
1777

In Middelkerke, aan de Vlaamse kust, is afgelopen nacht een verdachte wagen tegengehouden bij een controle. De drie inzittenden gedroegen zich verdacht, zo tekent Het Laatste Nieuws op. Tijdens de controle vond de politiepatrouille echter een lijk zonder hoofd. De inzittenden konden geen samenhangende verklaring verschaffen en werden opgepakt.

In opvolgend onderzoek troffen agenten grote hoeveelheden bloed aan in een caravan op een camping. De man die men in de caravan aantrof werd gearresteerd, net zoals de inzittenden van de wagen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Maand caravan huren in Middelkerke

Luc D.C., de eigenaar van de caravan vol bloed, vertelt aan Het Laatste Nieuws dat hij een paar dagen geleden werd aangesproken door een andere bewoner op de camping. Luc werd gevraagd of het mogelijk was om zijn caravan voor een maand te verhuren. De andere bewoner had zogezegd een broer die werkzaamheden verrichte aan zijn huis en een tijdelijke woonst nodig had.

Het parket bevestigt aan Het Laatste Nieuws dat een gerechtelijk onderzoek is opgezet naar aanleiding van de lugubere vondst. Maar “voorlopig kan geen verdere informatie over de omstandigheden of over mogelijke verdachten vrijgegeven worden”, zo luidt het.  Verschillende instanties zoals de federale recherche, het labo, de wetsgeneesheer en het afstappingsteam (verantwoordelijk voor reconstructie) zijn ter plaatse. Het onderzoek verloopt onder een grote brandweertent zodat pottenkijkers geen kans krijgen.

Afgelopen jaar liep (en loopt) ook het onderzoek naar een andere kustmoord, deze op de jonge vrouw Sofie Muylle (27). Haar lichaam werd begin dit jaar levenloos aangetroffen op het strand van Knokke. De Roemeen Alexandru C. is de beklaagde in de zaak. Er werd veelvuldig bezwarend bewijsmateriaal gevonden tegen Alexandru C. zoals DNA-sporen en filmmateriaal waaronder ‘selfies’ met het stervende slachtoffer.

https://sceptr.net/campaigns/doneer/donate/

1 REACTIE

  1. Uit het feit dat sommige namen wel worden gepubliceerd, en de namen van de inzittenden van de wagen niet, doet me vermoeden wat de afkomst is van deze inzittenden. Ook het excuus van ‘we weten van niks’ is al dermate veel gebruikt dat ook hier de herkomst van deze personen kan worden geraden. Je hebt nieuws, fake nieuws en gemanipuleerd nieuws (zoals de meeste MSM media beoefenen).

Comments are closed.