Volgens Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, heeft Europa immigratie vanuit Afrika nodig. Daarom moet Europa ook “gastvrij zijn voor zij die willen komen”. “Nu is het aan de EU-lidstaten om het pad wijsheid te volgen”, aldus Juncker. Hij had het ook over het gevaar van het populisme dat in Europa steeds meer voet aan de grond krijgt.

Onlangs raakte bekend dat de Europese Commissie de komende jaren nog meer asielzoekers wil hervestigen in EU-lidstaten. Het plan is om maar liefst 50.000 migranten over te laten komen vanuit Afrika. Daarvoor trok de Europese Unie, bovenop de 6 miljard euro die al voorzien is in de EU-begroting, nog eens extra 837 miljoen euro uit.

“Immigratie nodig”

Volgens Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, heeft Europa immigratie vanuit Afrika immers nodig. Juncker zei dat het “duidelijk is dat ons continent immigratie nodig zal hebben de komende decennia”. Daarom moet Europa ook “gastvrij zijn voor zij die willen komen”. “Als we hen geen legale manieren geven om naar Europa te migreren, zullen we verloren zijn.”

“Nu is het aan de EU-lidstaten om het pad wijsheid te volgen”, aldus Juncker. “Afrika is geen continent dat in de toekomst een deel zal zijn van onze geschiedenis. Afrika is altijd al een deel geweest van onze geschiedenis. Bepaalde Europeanen zien het alleen niet op die manier”, klonk het nog. Waarom zo veel Europeanen niet achter een beleid van open grenzen staan, weet Juncker naar eigen zeggen niet. “Wij hebben de lidstaten op hun verantwoordelijkheden gewezen”, klinkt het.

Juncker had het ook over het gevaar van het populisme dat meer en meer de kop op steekt in Europa. Deze “gevaarlijke populisten” zouden immers traditionele partijen aanzetten ook “schadelijke voorstellen” over te nemen die migratie willen inperken. “Wanneer de traditionele partijen de populisten volgen, zullen ze zelf populisten worden. Dat is een fenomeen dat we nu al zien in sommige Europese landen”, aldus Juncker.

31 REACTIES

 1. Soros of teveel “wisky” – Hopelijk na selectie of onze sociale zekerheid is volledig om zeep. Kunnen we die kerel niet op een democratische manier (wegstemmen) verwijderen?
  (In zijn boek Praktischer Idealismus (praktische idealisme) verklaarde Kalergi dat het volk
  van de toekomstige “Verenigde Staten van Europa” niet de oorspronkelijke volkeren van het Oude Continent, maar uit een soort beestachtige Untermenschen, veroorzaakt door rassenvermenging, zal bestaan. Kalergi vermeldt in niet mis te verstane bewoordingen dat door het vermengen van de volkeren van Europa met Arabische/-Aziatische rassen en kleur, een multi-etnisch kudde zal ontstaan, zonder kwaliteit en gemakkelijk controleerbaar door de leiders.) De huidige invasie van Europa door “vluchtelingen” uit het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië is ontworpen en uitgevoerd door politici (met uitzondering van de Hongaarse Minister-president Viktor Orban), ZONDER de instemming van de Europese volkeren. De de voor de hand liggende vraag rijst: “Waarom promoten Europese politici (datgene wat Buchanan, Orban en iedereen, wiens geest nog niet tot moes is vermalen door de propaganda zo duidelijk zien), de systematische vernietiging van de Europese beschaving en zijn mensen?” wellicht is dat juist het plan: “de vernietiging van de oorspronkelijke Europese beschaving en deze vervangen door een primitieve (barbaarse) bevolking, heeft voor hen en de heersende elite, zoals gewoonlijk, een economisch/financieel doel” NWO? (nieuwe wereldorde stichten?).

 2. Dat hij er dan ook eens bij vertelt waarom wij die immigratie uit Afrika nodig hebben zodat wij zijn bewering eens zouden kunnen toetsen aan de hedendaagse realiteit.
  Enkel zeggen dat we ze nodig hebben maar niet weten waarom is ook populisme.

  • De redenen staan in documenten van de EU, die documenten (terug)vinden is echter een onmogelijk taak voor me. Maar een aantal redenen zijn eenvoudig. EU bevolking daalt en vergrijst, daarom wil men immigratie. Wat wil dat zeggen? Wel in de eerste plaats voor economisch groeien en economisch te concurreren met andere economieën. Je kan zelfs dronken te problemen hiervan zien. Immigratie om de pensioenen te betalen leid opnieuw tot meer mensen om die hun pensioen te betalen, een steeds groeiende bevolking is eigenlijk ongewenst. Economie moet in teken van de mens staan, waarom moeten we groeien en groter zijn dan A en B? Hier zijn ook al discussies als eeuwige groei wel gewenst, we kunnen blijven produceren maar bij een manke verdeling blijft een klein aantal rijker worden terwijl de massa stagneert. Als je stoute schoenen aantrekt kan je ook vermoeden dat ze dit doen om lonen laag te houden en de sociale zekerheid op te doeken, Afrikanen kennen dit niet en zijn tevreden met bijna niets tegenover ons. Mensen als Juncker zijn gevaarlijker dan alle populisten samen. Hun plannen leiden tot het einde van de EU beschaving, met een toplaag rijken en de rest werkslaaf, en volgens de geschiedenis leid dit tot revoluties. Maar tegen dan is de controle dankzij moderne technologie zo hoog dat verzet onmogelijk is, ontwapend zijn we al.

 3. De EU is op de langere termijn niet houdbaar. Er zijn teveel onderlinge verschillen in taal, geschiedenis en cultuur. En zeker, wanneer men weigert de – nog veel lagere – cultuur te zien van wie men naar hier haalt. De EU zal altijd een elitair technocratisch project zijn, geleid door wereldvreemden aan de top.

  • Die aflevering had ik ook gezien. Dit vond ik schokkend, hoe naïef kan je zijn? Niemand kan zich links of progressief zijn en de Islam steunen. Dit stuk toont de complete vernedering van de vrouw, en je hebt dan een Westers kieken dat ermee lacht.

 4. J.C.JUNCKER wil de EU upgraden met Afrikanen naar hier te halen, wat hij niet schijnt te weten dat Afrikanen die hij binnen brengt ,n afwezigheid van schoolcultuur hebben, en ook ,n afwezigheid van arbeidsethiek, Hoe kun miljoenen analfabeten binnen laten komen om Europa naar ,n hoger niveau te tillen?, als ze niet eens kunnen lezen en schrijven , als ze zelf niet eens gestudeerd hebben om ,n deftig beroep uit te oefenen, Of beoogt Juncker de totale destructie van Europa?, Shit be upon him.

 5. Juncker is een gevaarlijke gek, een eurocraat die onzin vertelt en denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft. Wat weerhoudt die kwibus om naar Afrika te immigreren?

 6. De VS trekt zich terug uit het Mondiale Pact voor Migratie van de VN. Nikki Haley, VS-ambassadrice bij de VN, verduidelijkt dat de VS zelf zijn vluchtelingenbeleid wil blijven bepalen. “De internationale aanpak van de Verklaring van New York is onverenigbaar met de Amerikaanse soevereiniteit” (DM.be). De VS negeren Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie en virtuele CEO van de asielbusiness corporation.

 7. Deze EU-alcolo heeft in navolging van het Kalergiplan blijkbaar negerinnetjes als goedkoop personeel nodig voor persoonlijk gebruik en negertjes om hem op tijd en stond zijn whisky te brengen (of omgekeerd). S’il vous plaît, Bwana Grand Chef Blanc du très petit pays!

 8. Kijk dat is nu het resultaat als je een bezopen hoerenloper als voorzitter van de Europese Dictatoriale zakkenvullersclub benoemt .

Comments are closed.