Steven Patrick Morrissey, voormalige frontman van rockgroep The Smiths, heeft in een interview zwaar uitgehaald naar Duits Bondskanselier Angela Merkel en haar migratiebeleid. Volgens Morrissey gooit Merkel de Europese cultuur weg door een multiculturele samenleving te installeren. “Ik wil een Duits Duitsland en een Frans Frankrijk.”

In 2015 sprak Duits bondskanselier Angela Merkel (CDU) de historische woorden “Wir schaffen das”, waarna Europa in een jaar tijd overspoeld werd door meer dan een miljoen vluchtelingen. Dat Merkel bij het nemen van die beslissing geen overleg pleegde met andere Europese landen, werd haar niet in dank afgenomen.

“Duits Duitsland en Frans Frankrijk”

Ook Steven Patrick Morrissey, Brits zanger en de voormalige frontman van rockgroep The Smiths, blijkt geen voorstander te zijn van het migratiebeleid van Angela Merkel. In een interview met de Duitse krant Die Spiegel haalde hij fors uit naar Merkel en hield hij een ware tirade over de vluchtelingencrisis en massa-immigratie die daarmee gepaard ging. “Ik wil een Duits Duitsland en een Frans Frankrijk”, klonk het.

Volgens Morrissey gooit Angela Merkel de Duitse en bij uitbreiding Europese cultuur weg door een multiculturele samenleving na te streven. “Als je alles multicultureel wilt maken, zal je op het einde van de rit helemaal geen cultuur meer hebben”, aldus Morissey. “Alle Europese landen hebben vele jaren gevochten voor hun cultuur, en dat wordt nu allemaal weggegooid. Ik vind dat spijtig”, voegde hij er nog aan toe. “Ik vind het spijtig dat Berlijn de verkrachtingshoofdstad geworden is door de open grenzen.”

Over het uittreden van Groot-Brittannië uit de Europese Unie sprak Morrissey lovende woorden. “De uitslag van de Brexit fascineert mij omdat het een overwinning was voor de democratie. Het volk heeft beslist. Of men de beslissing van het Britse volk al dan niet steunt is een andere zaak, maar ik was enorm trots op de Britten.”

6 REACTIES

  1. “Als je alles multicultureel wilt maken, zal je op het einde van de rit helemaal geen cultuur meer hebben”, aldus Morissey. “Alle Europese landen hebben vele jaren gevochten voor hun cultuur, en dat wordt nu allemaal weggegooid (Texto). Merkel behoort tot de groep corrupte et laffe politici die hun volk en land verraden hebben voor een handvol dollars (euros) van de multicul industrie.

  2. jullie moeten NIET schrijven “VOLGENS MORRISEY” Het is een duidelijk vaststaand feit dat de Europese cultuur ten onder gaat door die mosliminvasie en door ons die multiculturele waanzin door de strot te jagen. En iedereen die wat realistisch nadenkt en zijn ogen opent, ziet wat er staat te gebeuren. Onze landen en hun sociale systeem wordt leeggezogen door die profiteurs want werken willen ze niet, en waar staan we dan? En wat voor een toekomst hebben onze kleinkinderen en al de volgende generaties dan te verwachten. Merkel is een land- en volksverraadster die niet meer verdiend dan een kogel tussen haar ogen.
    Alles hebben we te danken aan de hebzuchtige op oliedollars blind starende europese politici die in 1979 zich hebben laten ompraten door Saoedi Arabië om de islam te promoten en om SA toe te staan moskees te bouwen in Europa, zodat dat gespuis er zich thuis voelt en haar ideologie van moorden en verkrachten in onze contreien kan beleiden en promoten. Het wordt tijd dat er een burgeroorlog komt om het tij te doen keren en om die profiteurs terug naar hun zandbak te jagen.