Zweeds advocate Elisabeth Fritz heeft opgeroepen de waarheid onder ogen te zien omtrent de daders van seksueel geweld in Zweden. Volgens Fritz worden de meeste verkrachtingen gepleegd door allochtonen. Toen ze hier onderzoek naar wilde doen, kreeg ze te horen dat daar geen statistieken van bestaan. “Het is tijd om na te gaan hoe de daders van verkrachtingen eruit zien.”

Zweden wordt de laatste maanden geteisterd door een golf van seksueel geweld. De overgrote meerderheid van de groepsverkrachtingen in Zweden zou worden gepleegd door mannen met een migratieachtergrond. Volgens niet officiële cijfers -Zweden houdt immers geen statistieken bij over de achtergrond van de daders – zou zo’n 85 procent van de daders een migratieachtergrond hebben.

Vorige maand lanceerde het Zweedse Ministerie van Jeugd en Burgerlijke Zaken zelfs een handleiding om jonge migranten te leren hoe ze moeten omgaan met seksualiteit. Zo wordt onder andere het onderwerp ‘toestemming’ behandeld in de het boekje.

“De waarheid onder ogen zien”

Zweeds advocate Elisabeth Fritz besloot daarom om onderzoek te doen naar de exacte cijfers van van het aantal misdrijven die worden gepleegd door allochtonen. Ze contacteerde het Zweedse Nationale Bureau voor Misdaadpreventie en kreeg te horen dat hieromtrent geen statistieken worden bijgehouden. “Zulke statistieken bestaan niet”. Fritz vraagt daarom de Zweedse overheid om haar ogen te openen en te stoppen met het negeren van het probleem.

“Als we preventief te werk willen gaan en verkrachtingen willen stoppen, is het tijd om na te gaan hoe de daders van verkrachtingen eruit zien. We moeten dit serieus nemen en durven om de waarheid onder ogen te zien. Het aantal verkrachtingszaken stijgt en op mijn kantoor krijgen we alsmaar meer zaken omtrent verkrachtingen en groepsverkrachtingen binnen. De meerderheid van de verdachten in deze zaken zijn van buitenlandse origine”, aldus Fritz.

 

Georganiseerde misdaad

Niet alleen in de statistieken van seksuele misdrijven zijn allochtonen sterk vertegenwoordigd. Ook bij schietpartijen en georganiseerde misdaad hebben ze een bijzonder groot aandeel. Van de 100 getoetste daders en verdachten van vuurwapenmisdaad in Zweden, zijn er 90 van allochtone origine en maar liefst 94,5% van de betrokkenen bij georganiseerde misdaad in de Zweedse hoofdstad Stockholm een migratieachtergrond hebben.

https://twitter.com/polNewsInfinity/status/917947939124899841

Op internationaal niveau duikt Zweden alsmaar meer op in de bovenste regionen van het klassement. Op vlak van dodelijke schietpartijen kan enkel het zuiden van Italië, waar de maffia actief is, concurreren met Zweden. Op vlak van het gebruik van handgranaten komt enkel Mexico, waar reeds decennia lang drugskartels oorlog voeren met elkaar, in de buurt van Zweden.

7 REACTIES

  1. Als je mensen binnen laat in je land, en die mensen komen uit landen waar ,n rape kultuur bestaat dan kan je verwachten dat er in je eigen land ook vrouwen en meisjes zullen verkracht worden, En de poging van de Zweedse regering om leaflets te verspreiden onder de migranten om hoe om te gaan met Zweedse vrouwen zal niks uit halen, De mannelijke migranten beschouwen de vrouwen nog altijd als minderwaardig zoals in hun thuislanden, Dus voor Zweden problemen tot in het oneindige, Jammer!.

  2. Zweeds advocate Elisabeth Fritz heeft opgeroepen de waarheid onder ogen te zien omtrent de daders van seksueel geweld in Zweden (texto). Dat is nu net het probleem. De politiek-correcte politieke partijen en hun natuurlijke bondgenoten de linkse media, blijven al decennia lang, stoïcijns onverschillig voor de nefaste criminele nevenverschijnselen van de immigratie-en asielpolitiek. In een reportage van Jan Leyers over de islam in GB verklaarde een invloedrijke iman de Britse wetgeving niet geschikt voor de moslims. En jawel, in GB bestaat er geen hiërarchische norm tussen de sharia en het Burgerlijk Wetboek.

  3. En laat er ons nu eens heel eerlijk over zijn, wie heeft dat beleid gekozen en wie blijft het steunen?? Inderdaad de Zweed in de straat….het erge is dat Zweden deel uitmaakt van de EU en Shengen…..en wij die NIET voor dat beleid hebben gekozen er ook mee gaan opgeschept zitten…Ik ben de laatste jaren zo anti Europees geworden. Ik wens een Europa (is nu eenmaal een continent) van regio’s, zelfs zoals eeuwen terug, stadstaten maar ruimer opgevat dan toen, maar toch…Ik die eruit zie als een Zweedse, moet absoluut geen Zweed in mijn buurt meer hebben, en beschouw het als een belediging als men er mij nu nog mee vergelijkt…

  4. Nog iets, het moet van mijn maag, die Scandinavische landen, voor mij synoniem voor vuil sossen…Denemarken doet het iets beter..de rest…bah.
    Ik vrees dat er nog meer gevallen gaan gebeuren door labiele zieke personen (want die hebben wij ook) als destijds in Noorwegen….het beleid werkt het in de hand, en dan is het hek helemaal van de dam…arme Europeanen die niet voor zo een beleid hebben gekozen…

  5. Ik vraag me af hoe lang we naar mensen blijven verwijzen met “een migratieachtergrond”? Dit probleem heb ik ook in Vlaanderen, 3de, 4de generatie die hier geboren zijn en gewoon Nederlands praten noemde ik Vlamingen maar de dag vandaag is het een wij-zij verhaal. Deels zetten ze hunzelf buitenspel door zich niet 100% als Vlaming te profileren. In de VS kan je dan van iedereen een persoon met migratieachtergrond maken, buiten de Indianen. Dus dat brengt me bij statistieken, vanaf welk punt zijn die mensen dan Zweed in de statistiek? Wat met een Afrikaanse man en een Zweedse vrouw die een kind krijgen dat volledig Zweeds is maar net als een blanke Zweed de wet overschrijd? Is het dan een “wij” in de statistiek of een “zij”? Ik denk dat het een eeuwig wij-zij verhaal word, tenzij we naar een enkel ras gaan per staat of de “zij” een kleine anonieme minderheid zijn. Of gaan we blijven excuses zoeken bij de 10de generatie migrant?

    • Ik vraag me af hoe lang we naar mensen blijven verwijzen met “een migratieachtergrond”? (texto). Comment: Weer dat boze vingertje naar de blanken. Wie trekt er de culturele en religieuze grenzen in onze samenleving? Wie weigert er zich te integreren in onze Westerse maatschappij? Toch wel uw allochtone vrienden zeker. Ik ken in Matonge zelfs (Brussel) cafés waar de toegang verboden is voor blanken. In Molenbeek waar moslims cafe-uitbaters bedreigen als ze bier durven tappen. Waar blanken gemolesteerd worden als ze een sandwich durven eten in een publieke ruimte tijdens de ramadan. Wat de USA betreft daar hebben de zwarten hun eigen gebedshuizen met zwarte priesters waar de blanken niet gewenst zijn. Zijn allochtonen en Afrikanen Vlamingen in Vlaanderen? Dat ze het dan bewijzen en zich als Vlamingen gedragen. Doet de meerderheid niet en we kunnen het niet afdwingen. En was het verschil tussen onze gemeenschappen louter de huidskleur je zou mij niet horen klagen. Het arrogant, agressief en crimineel gedrag van een significant deel van die mensen dat wens ik wel aan te klagen. Maar dat zint de poco’s en andere wereldverbeteraars niet. Blanken die het wagen hun ongenoegen te ventileren over inciviliteiten, vandalisme, drugtrafieken, agressiviteit en andere vormen van overlast en intolerantie waaraan deviante allochtonen, illegalen, asielzoekers, zich bezondigen, worden door de Linkerzijde en blijkbaar ook door u met de vinger gewezen. Dat die integratie ook al na de 4de generatie mislukt, ondanks alle vergeefse pogingen ondernomen door talrijke regeringen is interpellerend en werd al aangekaart door BDW, door Vlaamse en Europese filosofen en academici zonder oogkleppen. Van Erdogan weten we dat hij de Turken in Europa oproept zich niet cultureel en religieus te integreren in de landen die hen gastvrij onthalen en dat principe wordt ook in talrijke moskeeën gepredikt. In diezelfde orde verwerpen Allochtone gemeenschappen het principe van gelijkheid tussen man en vrouw. De grondwettelijke scheiding tussen Kerk en staat wordt evenmin aanvaard. Imans en moskeegangers die onze rechtstaat niet erkennen en invoering van de sharia eisen. Geen woord hierover in uw betoog. Het wij en zij verhaal is een verhaal dat de meerderheid van de vreemdelingen in hun hoofd cultiveren. Zij wanen zich superieur tov de ongelovige blanken. Op televisie zag ooit een tv programma waar Afro-Amerikanen verklaarden vijandig te staan tegen gekleurde huwelijken. Blanke Amerikanen niet welkom als huwelijks kandidaten.

Comments are closed.