Volgens Australisch zakenman Mohammed Elmouelhy, ligt de oplossing voor het vruchtbaarheidsprobleem bij mannen van onder andere Europa en Australië voor de hand. Vrouwen moeten zich laten bevruchten door moslims en veel moslimbaby’s krijgen.

Na een studie uitgevoerd door Hebrew University, raakte bekend dat de vruchtbaarheid van mannen in Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland de laatste jaren is afgenomen. Voor dit probleem lijkt Mohamed Elmouelhy, Australisch zakenman, een oplossing te hebben gevonden.

Laten bevruchten door moslims

Mohammed Elmouelhy is het hoofd van de ‘Halal Certification Authority’, een bedrijf dat er voor zorgt dat voedsel tijdens het gehele productieproces volgens de islamitische wetten wordt behandeld. Naar aanleiding van de resultaten van de studie, naar de mate van vruchtbaarheid bij mannen, postte Mohammed Elmouelhy een bericht op zijn Facebook met de, volgens hem, voor de hand liggende oplossing voor dit probleem.

Volgens Elmouelhy moeten Australische vrouwen zich simpelweg laten bevruchten door moslims en zich laten omringen door veel moslimbaby’s. “Jullie mannen zijn een uitstervend ras. Australische vrouwen hebben ons nodig om hen te bevruchten en hen te laten omringen door moslimbaby’s terwijl de bier drinkende, sigaretten rokende, drugs injecterende mannen er enkel van kunnen dromen waar moslims tot in staat zijn. Moslims hebben de plicht om jullie vrouwen gelukkig te maken.”

https://twitter.com/emzloune/status/890859465897103360

Dat Australië een enorm rijke moslimtoekomst tegemoet gaat, staat volgens Elmouelhy buiten kijf. Zijn halalbedrijf groeit zo sterk dat er volgens hem geen twijfel mogelijk is dat de moslimgemeenschap in Australië binnenkort de bovenhand zal nemen. “Het zal verplicht worden voor alle vrouwen om een hijab of een burka te dragen, bikini’s zullen uitgestald worden in musea, maar niet meer op lichamen van vrouwen. Schijnheiligen en varkens zullen Haram worden en mogen niet benaderd of aangeraakt worden. Ze kunnen samen leven in reservaten.”

Zijn post op Facebook kwam er volgens Elmouelhy “om de schijnheiligen te raken” die hem zouden aanvallen op zijn Facebook en hem zelfs fysiek zouden bedreigd hebben. “Afgelopen nacht verwijderde Facebook de post, maar andere venijnige berichten naar mij gericht over de islam bleven gepubliceerd. Je kan andere berichten zien van de schijnheiligen op andere posts van mij”, aldus Elmouelhy.

Antifa, een extreemlinkse gewelddadige groepering, heeft de uitspraken van Elmouelhy op Facebook reeds verdedigd. “Meer moslimbaby’s is een goede zaak!”

14 REACTIES

  1. Een man naar mijn hart. Hij zal zeker vertroeteld worden door extreem links. Dat aanbidt zo een macho. Hoe meer je tegen onze waarden bent, hoe liever links het heeft. Boerka, hoofddoeken, allemaal oké. Het summum van Europese beschaving en bevrijding. Is links nog wel links vraag ik me af.