In Zurich, Zwitserland, zouden bij een schietpartij  aan een moskee aan de Eisgasse verschillende gewonden zijn gevallen en één dode. De dader kon niet worden gevat en is nog op de vlucht.

De politie is massaal ter plaatse en de straat is afgesloten. Omstreeks 17u30, kort na afloop van het gebed, zou een onbekende man de gebedsruimte zijn binnengekomen en in het rond hebben geschoten, hierbij raakten drie mensen gewond. De dader nam vervolgens de vlucht en werd tot op heden niet gevat. Het is nog niet duidelijk wat de motivatie van de schutter was. Het dodelijk slachtoffer werd enkele honderden meters verder gevonden. Volgens de lokale autoriteiten gaat het bijna zeker om een slachtoffer van het zelfde incident.

De politie is op zoek naar een man van ongeveer 30 jaar oud, donker gekleed en met een wollen muts.

Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse in reactie op de oproep.